Post by guehecofneyptur on Mar 5, 2022 18:12:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Killer Bean Unleashed IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú kulcsot csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Killer Bean Unleashed 2022 version ▞▞▞
jó játék, de a megfelelő fegyverek megszerzése előtt nézegetett videók unalmasak, szerintem tenni kellene valamit
Igazából szeretem a játékot, annyira érdekes, hogy úgy érzem, mintha évekig nem kellene abbahagynom a játékot. Imádom a Játékot. És offline is.
🙅💸
Az egyik legjobb fegyveres akciójáték, amivel játszottam, csakúgy, mint a film, fantasztikus volt, nagyon egyszerű, akik azt mondják, hogy ez nem az, csak fukar nézni, ahogy a 3 add, hogy feloldjon egy fegyvert, meg kell nézni egy kiegészítőt Candy Crushban, hogy feloldja a teljesítményeket, szóval mi a különbség 🙄,
Ez az új verzió valójában a legrosszabb
Nagyon szeretem ezt a játékot, de nem tetszik, hogy nem menti el a fiókot, ami azt jelenti, hogy nem menti el a vásárlásokat, javítsa ki
• A játékmenet nem öregedett jól, és egy ideje nem láttunk játékmeneti patch-et. Így kevésbé kell visszaütnünk a büntetést, vagy újra fel kell ugrani a levegőbe, miután legalább egyszer eltalált. Az első vagy a második ugrás is magasabb legyen. Az ellenségnek is kevésbé hatékony célbottal kell rendelkeznie, vagy könnyebben megfeledkezhetnek arról, hogy a játékost valamilyen módon látják. Végezetül az ellenséges tűznek valamivel túl kell lennie a tűzvonalon. Célom, hogy a filmhez méltó alkalmazásunk legyen.
Évekkel ezelőtt ez a játék öt 5-öt kapott tőlem, de most megváltoztattam a döntésemet, és csak egy 1-et adok neki... a grafika nem olyan jó, mint a régi verzió, és a pixelszintű babokat is frissítették, ami nagyon megnehezíti a killer bean dolgát túlélni az alacsony ütőfegyverét használva.. Olyan unalmas 😞..
Killer Bean Unleashed Екшн gynz
Ez a játék jól játszott egészen addig, amíg nem frissítettem v9-re a Samsung Note 8-on. De ezután is összeomlott. Nagyra értékeljük a gyors frissítést, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az érintettek visszatérhessenek a játékhoz. A frissítésnek tartalmaznia kell a tápegység beszerzésének egyéb lehetőségeit is. jó a játék....
Ez a játék borzalmas, az embereknek, akik elkészítették, tenniük kellene vele valamit. Megpróbáltam letölteni, de először nem válaszol, rendben volt, de egyszerűen nem működött, utálom és vissza akarom kapni az adataimat, ha nem, küldök rendőrséget, hogy jöjjenek le és tartóztassák le
Nem vagyok boldog, az embereknek frissíteni kell a játékot, hogy tudtok csak két fegyvert tenni egy ilyen játékba, komolyan, nem élvezem a játékot
Nagyon rossz a grafika, a legrosszabb játék valaha, ne telepítse ezt az alkalmazást, különben meghálálja...
Az egyik kedvencem. De a csalás nélkül senki sem tud átmenni a szinteken
Amikor először elindítottam a játékot, nem számítottam sok mindenre, de amikor elkezdtem az első szintet, úgy éreztem, hogy megtapasztaltam az igazi nirvánát. A történet egy gyönyörű kiterjesztése a filmnek, ugyanakkor megadja nekem azt a szabadságot, hogy annyi golyót dobhassak az ellenségbe, amennyit csak akarok. A játék komoly kihívást jelent, miközben kellően kiegyensúlyozott marad, így minden pálya végén kénytelen vagyok folytatni a játékot. Összességében ez a játék, annak ellenére, hogy mobiljáték, egy műalkotás.
Ez a játék olyan csodálatos. Minden benne van, ami egy játéknak megvan. De néha, amikor játszom, a grafika szörnyűvé válik. Szóval kérlek, javítsd ki. Előre is köszönöm.
Gyilkos bab
Kar a 40 mb ert xD De megeri... Sams.galaxy mini 2. : )
Szeretem a játékot, de nem tudom, hogy ha kioldottam egy fegyvert a szint után, amikor a fegyverek visszazártak 🔒, azt szeretném megkérdezni, hogy miért van ez így? Kérem, hogy válaszoljon nekem, és köszönöm a játékot
Öröm volt játszani egy ilyen szép játékkal, a grafikája nagyon jó a régi telefonokhoz és az újakhoz is, az egyetlen hibát, amit találtam benne, az a vezérléssel kapcsolatos, nem mondom, hogy rossz, de lehetne még javítani rajta, de ti megadjátok nekünk a lehetőséget, hogy testreszabhassuk a vezérlésünket, így szerintem ez nem nagy dolog, ez a játék legjobbja, véleményem szerint a legjobb offline lövöldözős játék
Ez a játék jó, de frissíteni kell néhány dologban, mint például az autóvezetés és a különböző épületekbe való belépés
Ez minden idők legjobb mobiljátéka. Lenyűgöző grafika, magával ragadó játékmenet és lenyűgöző stílus. A 3D effektusok igazán hozzáadják a játékot. A frissítések csodálatosak, és a játék nagyszerű. Ajánlanám.
Unalmas
Ez az új verzió nagyon jó, és kemény, de nagyon csodálatos
A legjobb akció- és lövöldözős játék, amellyel kihívást jelenthet a lövöldözős készségeinek. Unatkozzon, játsszon és kihívást jelent önmagának.
Szép, de frissítésre szorul, így játék közben fel-le tud lőni
Miért vegyek fegyvert egy köteggel reklámot nézek majd pár perc ha kikapcsolom az adataimat akkor kiírják nincs internet kapcsolat ami feldühít egy hirdetés, mielőtt feloldottad a golyókat, micsoda hülyeség, és kérlek, miután megnéztél egy hirdetést, legyen olyan, mintha fegyvert vásároltál volna
Pls 🙏 próbálj javítani a grafikán, annyira rossz és növeld kicsit a sebességet ☹️
A játék érdekes, de miért nem nézhetek videókat, hogy feloldhassam a fegyvereket egy adott szinthez? Folyamatosan azt mondja, hogy nincs elérhető videó, próbálkozzon később
Ez az, amihez az egész emberiség vezetett: megalkotta a játék eme remekét. Ez nem játék, ez művészet. Nagyon simán fut 60 FPS-sel és 8k felbontással. A játék alapjául szolgáló film is gyönyörű volt az elejétől a végéig. Ezzel a játékkal a boldogság és a boldogság állapotába lépsz át.
A játék még mindig a világ egyik legjobb akciójátéka, megtanultam a csalást, és csak annyi móka, hogy problémám van a többi lőfegyver feloldásával.
Vlinder Story: Dress up games ง่ายๆ upuc
Ez egyértelműen a történelem legrosszabb frissítése. Inkább hagyd el a játékot úgy, ahogy korábban volt. Minden, ami ezzel a frissítéssel kapcsolatos, szívás 😠 és annyira irritáló! Hozd vissza a régebbi verziót!!!!!!!
Nagyon szeretem ezt a játékot, mert sok intenzív szintje van. És sok más killerbean film is található a YouTube-on, így ha minden nap meg szeretnéd nézni a Killerbean-t, csak menj a YouTube-ra, és kattints a keresésre, és gépeld be. killerbean sok killerbean videót fog látni
A játék jó volt, de általában a lejátszás gomb lefagyott, és a képminőség borzasztó volt
Killer Bean Unleashed Action dbr
Imádom ezt a játékot, ez a játék annyira érdekes és valahogy vicces, de az egyetlen probléma az, hogy nem tudom kinyitni a golyót
Nem lehet ingyen fegyvert kinyitni, csak az őrült reklámok szép grafikái vannak.
Akkoriban ez volt a leginkább függőséget okozó játék, de most egyszerűen törölnöm kellett... Köszönöm a frissítést
BRUH A MINŐSÉGEM ANNYIRA ROSSZ!!!!! ÉS ANNYIRA KÉSŐDIK ÉS AZONNAL LESZAKIK
Szerelem
Nem állnak rendelkezésre videók a fegyverek feloldásához. Mindig azt mutatja, próbálja újra később.
Hiányzik a régi vízió ez, ez egy kicsit tovább tart, utálom, hiányzik a régi v....
Ez egy jó játék, de bizonyos szint után lehetetlen ezt javítani
A valaha volt legjobb játék, és soha nem vallott kudarcot, de simán fut a hatalmas rammal rendelkező telefonokon. Nem mondok róla semmi rosszat, mint jó játékot
Szeretem a játékot, de túl sok hirdetés van, ha videókat kell nézni, akkor is keresni kell a fegyvereket, még akkor is, ha megkeresed, annyiszor lőhetsz ex 20-at, javítani kell, és öt csillagot adok rá, mert szeretem a játék hirdetések nélkül
Ó, nem, az alkalmazás érdekes, de más golyókat nem tudok feloldani. És kellene egy végtelen mód a túlélősorozaton kívül. Jó alkalmazás
Érdekes, de a fegyver akkor is korlátlan, ha veszel
Ez a játék érdekes, de érdekesebb lehetne, ha cipókat vásárolnánk
Ez a játék szép és jó szerencsét játszani a mozdulatokkal